top of page
Veps.png

Veps

Veps er Laura (gitar), Maja (trommer), June (bass) and Helena (keys). Jentene har kjent hverandre siden barneskolen og har stunta DIY-konserter siden ungdomsskolen. Med sitt 90 talls-inspirerte sound og gode låter har bandet skapt småfurore her hjemme såvel som i utlandet. Deres kritikerroste EP «Oslo Park» – produsert av Matias Tellez (Girl in Red, Sondre Lerche) er utgitt på hippe Kanine Records i Brooklyn og singelen «Ballerina (Norah)» ble valgt ut som «Spotlight Artist Of The Week» hos selveste BBC6 i Storbritannia.

Bandet har ganske nylig fullført sin første Englands-turné, og skal i sommer spille på flere høyprofilerte festivaler her hjemme. For yngre og voksne gutter og jenter som nå enten oppdager eller gjenoppdager sin kjærlighet for K Records, Nirvana, Pavement, Breeders og Juliana Hatfield burde VEPS tenne et nytt sjanglepop-håp i nye brennende hjerter. Velkommen til Møllebyen og Moss! Byen med stolt tradisjon for bra garage og indie.. !

Fra presseskrivet:

«Etter en jevn strøm av glitrende singler og den både nasjonalt og internasjonalt kritikerroste EPen «Open The Door», er tenåringssensasjonene i indiebandet Veps endelig klare med debutalbumet «Oslo Park».

«Oslo Park» er en oppsiktsvekkende emosjonell og velskrevet debutplate, skapt av fire unge damer med musikkverdenen for sine føtter.

Deres komposisjoner har blitt produsert, mikset og mastret på utsøkt vis av Matias Tellez (Girl In Red, Sondre Lerche ++), og bergenseren har festet bandets magi til tape slik det er ment å være. Rått, emosjonelt, vakkert og melodisk. Akkurat litt som livet i slutten av tenåra, egentlig.

«Oslo Park» slippes via amerikanske Kanine Records 18.11.»

Lysenetter ikon6.png
Lysenetter ikon5.png
bottom of page