top of page
SWADA_Helle_Madsen.png

Foto: Helle Madsen

Swada

Man kan lure på hva slags effekt, evt. skade Mossestanken egentlig gjorde på byens musikkhoder. DNA’et her i bakgården er tross alt godt og matjorda er jo prima. Moss’ musikkhistorie er som mange vet heftig tuftet på nevnte hardtslående tradisjoner, men dette begynner å bli veldig lenge siden.

På arven av en operasanger og organist har flamboyante og glimrende vokalist Sebastian Akselberg sammen med sine begavede partners in crime; alle fra Kirkeparken vgs; jobbet fram noe som kanskje er litt annerledes enn resten av årets program.

 

Sammen med Adrian Myhre - produsent og andregenerasjon trommis, Ingunn Sunde med mosse-royalty i årene og high-flyin’ bass groove Eivind Bratland utgjør de kvartetten SWADA. Svada? Nope. Dette er disco juice! Vi snakker 70s grooves- tørre trommer, feststemte koringer og paljetter svingene.

 

Dette ekkoet fra lurvete diskokjellere - tenk Chic&Nile Rodgers og Donna Summers - rommer funk og disco sveipet inn i et slags semi-weirdo-Bieberface-gone-indie. 

Den nye Metteson? Oops. Evt Moss’ nye stolthet?

 

Det er tross alt og uansett en grunn til at vi inviterer dem til LN23. Bandet spilte dessuten for et fullsatt House of Foundation i høst, til stor stemning og høylytt respons.

 

Kjeppjag nabo'n ut av dødsfella TikTok, Netflix, Fortnite, Minecraft, VR og big screen-stuck kjellerstue og få ham eller henne med på Lyse Netter i år. Hen vil ikke angre, for dette blir sinnsykt gøy! Velkommen til Møllebyen og for denne spesielle kvelden på nyåpnede Ålen bar!

Lysenetter ikon6.png
Lysenetter ikon5.png
bottom of page