top of page
Todd_Terje_raster.png
Jølle_shari_vari_raster.png

Shari Vari:
Todd Terje & Dølle Jølle

Lyse Netter Klubb

Disco. Balearic. Vokal og instrumental. Alt er lov! Dette er utgangspunktet for Shari Vari, et legendarisk klubbkonsept på Osloklubben Blå, signert Todd Terje og Dølle Jølle. Shari Vari ble støpt i en eklektisk tradisjon, i samme ånd som store og viktige klubber som The Loft og Body & Soul. Ingen regler er regelen. Fokuset er på musikken, og på dansegulvet! Nå børster gutta støvet av Shari Vari, og tar hele pakka med til Lyse Netter!

Dølle Jølle gjorde seg for alvor kjent med singelen «Balearic Incarnation» på Permanent Vacation som fikk strålende kritikker, og ble et fast inventar i DJs platebagger verden over!

Todd Terje trenger ingen nærmere presentasjon. En av norsk musikks største eksportartikler innen elektronisk musikk, tidligere headliner på Øyafestivalen, opptreden på Glastonbury for titusener av mennesker, lista er lang. Todd Terje har gitt ut et utall singler, remikset kjente artister, og laget en drøss med såkalte re-edits av låter av artister som Michael Jackson, Bee Gees, Isaac Hayes og Paul Simon. I 2014 kom hans første album «It`s Album Time», til strålende kritikker verden over. Todd Terje er en ekte verdensstjerne, og i juni kommer han altså til Moss!

Lysenetter ikon6.png
Lysenetter ikon5.png
bottom of page