top of page
nescamping.jpg

Nes Camping

Camping

Nes Camping er en populær campingplass i Moss kommune. Den har hele 264 faste plasser for langtidsleie, 20 døgnplasser, og 12 campinghytter til utleie.

moss hotel.jpg

moss hotel

Hotel

Moss Hotel har vært overnattingssted i mer enn 200år, og er dermed byens historiske hotel. Moss Hotel er dermed et sted med en unik sjel og atmosfære.

airbnb-1125x750.jpg

Air bnb

leilighet

Airbnb er en online markedsplass hvor brukere kan liste, søke etter, og bestille overnattingssteder over hele Moss.

mitt hotel.jpg

Mitt hotel

Hotel

Mitt Hotell er et forretningshotell med beliggenhet i sentrum av Moss, med kort avstand til butikker, restauranter, badestrender og en rekke aktivitetsmuligheter.

Hotell_Refsnes_Gods.jpg

Refsnes gods

Hotel

I 250 år har gjestfrihet og omtanke for godsets gjester stått i sentrum hos oss. Her er du velkommen for å feire bryllup, nyte en romantisk weekend eller for å få faglig påfyll. 

jeløy_radio.jpg

jeløy radio

Hotel

Mange av våre fineste skatter er ofte godt bevarte hemmeligheter. Hotell Jeløy Radio er en av disse – en liten edelsten, vakkert plassert på en idyllisk odde ved Oslofjorden.

71853188.jpg

NESPARKEN 

HoStel

Dette vandrerhjemmet er omgitt av Nesparken, og har god tilgang til flere strender som ligger mindre enn 2 km unna. Badene er felles, og har håndklær. Du får tilgang til kostnadsfri Wi-Fi.

bottom of page