top of page
NeilHalstead-by-IngridPop_raster.png

Neil Halstead
(Slowdive)

Neil. Sølvstrupen. Hvis noen skal kunne kalles det må det være ham: Sanger, låtskriver og frontmann i det innflytelsesrike Slowdive, svømmepop-gruppen som få, med sitt «comeback» har klart å samle Cureheads, postrock dudes og depperockere, goths, ambient-nerds og shoegazers. Deres selvtitulerte album som kom i 2017 var deres første plate på 23 år.

 

Mange husker ham kanskje for hans soloalbum og ikke minst for det nydelige space-country-ørkengruppen Mojave 3. Nick Drake møter en softere og hyggeligere Bob Dylan duppende i et svømmebasseng under stekende sol i California-ørkenen.

 

At Neil kommer solo til Lyse Netter er en sjelden gave. Vi holder det relativt intimt og lo-key, og har smått ymtet frampå med noen låtønsker, men her er alt åpent og alt kan skje.

 

Årets store bonus er at Halsteads partner og undertegnedes gode venn, Ingrid Pop også har meldt sin ankomst. Hun er en glimrende fotograf, og ryktene skal ha det til at hun pønsker på noen hemmelige undercover-prosjekter under festivalen.

 

Vi kunne ikke vært mer takknemlige.

Velkommen til Møllebyen, Neil & Ingrid!

Lysenetter ikon6.png
Lysenetter ikon5.png
bottom of page