top of page
The Megaphonic Thrift-print01 © Kristoffer Øen copy_raster.png

Foto: Kristoffer Øen

The
Megaphonic Thrift

feat. spesiell gjest Sten Ove Toft

(@HoF)

Megaphonic er historien om fire softe nydeligheter med forkjærlighet varme melodier dynket og grums, fuzz og svingende rytmer. Kvartetten har forgreininger ut i landets ganske så varierte musikalske samfunnslag, og har siden deres debutplate «Acid Blues» (som snart fyller 15 år!) til stadighet meldt sin viktighet som et av Norges fremste fuzzpop-grupper. Trommis Feddi sang en gang så fagert om «Finn Bikkjen» med Casiokids, stått som hærfører med Aurora, Linn og søster Anne-Lise har figurert som noen av landets fremste kvinnelige rock n’ roll-strings, mens Njål og Richard hver på sin front har både gjort seg bemerket med henholdvis Electric Eye og Misty Coast - som sistnevnte, for ordens skyld har med sin partner in all crime, Linn. Full circle.

 

De har spilt med indie-helter som Dinosaur Jr., Stephen Malkmus (Pavement) og A Place To Bury Strangers, og turnert verdens krinkler og kroker.

 

Men nå, etter en slags pause fikk undertegnede plutselig nyss om at de unntaksvis skulle gjøre en konsert i Trondheim. Da var det bare å ta opp telefonen og taste i vei. The Megaphonic Thrift gjør en svært sjelden opptreden på LN23! Så utrolig kult for Moss og oss!

 

Sten Ove Toft er eksilryfylking og som Oslogryte-legende å regne. Noisesoldat og heksegrytekunstner. Har operert solo og i duett med en rekke artister nasjonalt og internasjonalt. Og på toppen av det hele sjefsbooker på Oslos kanskje fremste alternative musikkvenue, Blå. Svært viktig for norsk musikk-kultur, på begge sider av bordet. Enormt takknemlig og spent på hva han steller istand med TMT på Lyse Netter i år.

Lysenetter ikon6.png
Lysenetter ikon5.png
bottom of page