top of page
The Megaphonic Thrift-print01 © Kristoffer Øen copy_raster.png

Foto: Kristoffer Øen

The
Megaphonic Thrift

feat. spesiell gjest Sten Ove Toft

Megaphonic er historien om fire softe nydeligheter med forkjærlighet varme melodier dynket og grums, fuzz og svingende rytmer. Kvartetten har forgreininger ut i landets ganske så varierte musikalske samfunnslag, og har siden deres debutplate «Acid Blues» (som snart fyller 15 år!) til stadighet meldt sin viktighet som et av Norges fremste fuzzpop-grupper. Trommis Feddi sang en gang så fagert om «Finn Bikkjen» med Casiokids, stått som hærfører med Aurora, Linn og søster Anne-Lise har figurert som noen av landets fremste kvinnelige rock n’ roll-strings, mens Njål og Richard hver på sin front har både gjort seg bemerket med henholdvis Electric Eye og Misty Coast - som sistnevnte, for ordens skyld har med sin partner in all crime, Linn. Full circle.

 

De har spilt med indie-helter som Dinosaur Jr., Stephen Malkmus (Pavement) og A Place To Bury Strangers, og turnert verdens krinkler og kroker.

 

Men nå, etter en slags pause fikk undertegnede plutselig nyss om at de unntaksvis skulle gjøre en konsert i Trondheim. Da var det bare å ta opp telefonen og taste i vei. The Megaphonic Thrift gjør en svært sjelden opptreden på LN23! Så utrolig kult for Moss og oss!

 

Sten Ove Toft er eksilryfylking og som Oslogryte-legende å regne. Noisesoldat og heksegrytekunstner. Har operert solo og i duett med en rekke artister nasjonalt og internasjonalt. Og på toppen av det hele sjefsbooker på Oslos kanskje fremste alternative musikkvenue, Blå. Svært viktig for norsk musikk-kultur, på begge sider av bordet. Enormt takknemlig og spent på hva han steller istand med TMT på Lyse Netter i år.

Lysenetter ikon6.png
Lysenetter ikon5.png
bottom of page