top of page

Lyse netters endagsfestival
fredag 13. august 2021 i nesparken, moss

Hello departure
metteson
steven wilson quartet  ingrid olava

 

HD.jpeg

hello departure

Med erfaring fra det analoge stjeler bandmedlemmene fra det elektroniske og jobber med å få det komplekse til å låte umiddelbart. Hello Departure er deres siste musikalske prosjekt.

 

Trommer, samples, gitar, synth, bass, kor og vokal: Weibell, Gagnes, Stabel, Dixon, Holm

STQ_mini.png

steven wilson quartet

Steven Wilson Quartet er et band som består av Martin Steffensen, Svein Erik Martinsen Ånestad, Morten Solnørdal Urfjell og Steven Wilson.

Steffensen og Wilson er tidligere medlemmer i Superfamily, Ånestad anses som en av Norges beste jazz/blues-gitarister og trommis Urfjell er kjent for å ha en unik sound hvor han kombinerer New Orleans funk, jazz og rock. Kvartetten holder for tiden på med å fininnstille materialet sitt for liveopptredener og innspillinger. 

Metteson-4.jpg

METTESoN

(Akustisk)

Metteson er hjertebarnet til Sverre Breivik som sammen med bergensvenner gir prosjektet danseføtter, og har allerede fått oppmerksomhet i både inn- og utland som én av de nyeste stjernene som skinner ekstra sterkt på fremtidens himmel. 

Nå står EP’en «Convince me» på trappene, som forsøker fylle et lite format med så mye følelser, kraft og glede som mulig. «Convince me» er en konsentrasjon av all den energien og de bølgedalene man opplever i 20-åra, og for Metteson er det er slutten på en lang bryggeperiode for musikkprosjektet, og champagnekorken som skyter ut og starter festen for det som kommer til å bli en stor musikalsk artistreise! 

IO.jpeg

ingrid olava

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister.

 

Siden den kritikerroste debuten med «Juliet’s Wishes» har Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og nominasjoner gjennom en lang popkarriere.

 

I tillegg til sin egne sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Summer House», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Brand New Oslo» og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale. 

Arrangementet blir selvsagt koronatilpasset etter alle kunsten regler og etter situasjonen vi befinner oss i på sensommeren. 

 

Festivalen arrangeres av House of Foundation og Lyse Netter. Prosjektet er støttet av Moss 2020, Moss Kommune, Norsk Kulturråd og Østfold Fylkeskommune.

bottom of page