top of page

INFO

Betaling på området

Kort, Vipps, kontanter

 

Barn

Det er fullt mulig å ta med barn på Lyse Netter. Men barn under 18 år kommer kun inn på kveldstid i følge med verge. Se: http://www.house-of-foundation.no/.../10/vergeskjema-hof.pdf

Gjelder ikke lørdag formiddag da det er et familiearrangement med gratis inngang for alle.

Ellers er det følgende billettpriser for barn/unge:

Festivalpass: 375,- (10-16 år)

Dagspass: 250,- (10-16 år)

Barn under 10 år: Gratis i følge med voksne

 

Studenter

Studenter (16 år +) får nedsatt priser på festivalpassene mot fremvisning av gyldig studentbevis

Festivalpass: 530,-

Dagspass: 350,-

Miljø

Ta vare på miljøet. Ikke kast flasker og søppel rundt på området eller på vei til og fra. Ta deg tid til å sortere avfallet ved miljø-stasjonene våre. Spør gjerne om du lurer på noe.

Miljøavgift på glass

Du betaler en miljøavgift på 25 kr på det første glasset du kjøper. Så får du et nytt når du leverer det gamle. Det siste glasset kastes i avfallsekk beregnet for glass ved en av miljø-stasjonene eller ved utgangene.

 

Mat

Det vil være flere aktører som selger mat på festivalen. Også vegansk og glutenfri føde. Det vil ikke være anledning til å ta med mat eller drikke inn på festivalområdet.

Parkering

Vi oppfordrer flest mulig om å gå/sykle eller benytte seg av kollektive tilbud. Vi har en stor sykkelparkering ved nedre inngang (se kart). Kommer du med bil, vil Storgata P-hus være døgnåpent fra fredag 10. juni til mandag 13. juni. Der er det 3 timer gratis parkering, etter det betaler du.

 

Transport

Det går både båt, buss og tog til Moss, fra de fleste hold, og det er kort avstand fra stasjonene til Møllebyen. Det er litt færre sene avganger fra Moss, så det bør du sjekke ut på forhånd.

 

Kle deg etter været

Det blir helt sikkert knall vær, men om ikke – kle deg etter været. Poncho er lurt, paraply ikke lov.

 

Kontakt

Har du spørsmål om det ene eller det andre kan du nå oss på (ikke booking for 2023): så kan du ringe Martin på 97064965 eller Arild på 92668671. Mail: post@lysenetter.com

bottom of page