Om Lyse Netter


Lyse Netter er en musikkfestival som første gang ble avholdt i 2018 i idylliske omgivelser på Alby, Jeløya i Moss. På plakaten vil du finneR flere kjente norske og utenlandske artister, men festivalen byr også på et lite knippe undergrunnsartister av solid kvalitet. Festivalprogrammet består også av installasjoner som folk både kan se på og lytte til. På musikkfronten spenner det fra pop, rock, jazz, soul, urban, og mye mer. Lyse Netter er festivalen som har alt – musikk, kunst, litteratur, god mat & herlig stemning.

i 2022 vil festivalen flytte hjem, nærmere bestemt til møllebyen. Det er her house of foundation, som står bak festivalen, holder til. det er både praktisk og gledelig å avholde festivalen her!

Festivalen arrangeres av indie-kulturhuset House of Foundation.

«Verdens hyggeligste festival»

                                                                - NRK ØstfolD

 

Om House of Foundation

 

House of Foundation er et kunstnerkollektiv og et litteraturhus som ligger i hjertet av Moss. Ut av prosjektet springer blant annet forlaget H//O//F, Lyse Netter og Møllebyen Litteraturfestival. På dagtid er House of Foundation den perfekte lunsjkafeen med en intim atmosfære. På kveldstid og i helgene er det ulike aktiviteter som spenner fra boklanseringer, forelesninger, arrangementer for barn, kunstutstillinger, konserter og klubbkvelder.