Cezinando_Foto_Maria Pasenau.jpg

Cezinando

Cezinando har preget hitlister og radiobølger, og har blitt belønnet med en rekke priser. Han har også markert seg som en enestående liveartist, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive show. I 2020 slapp han sitt femte album, “Et godt stup i et grunt vann” – som ble trillet seksere etter og trukket frem som en av årets utgivelser (Aftenposten, Dagbladet). I kjølvannet av slippet, sto to utsolgte konserter på Sentrum Scene i Oslo for tur. Pandemi utsatte den planlagte festivalsommeren samme år, men nå gleder Cezinando til å få spille for publikum igjen!

 

Metteson

Metteson er musikken du spiller av når du lener hodet mot ruten i bilen og drømmer at du er med i en musikkvideo. Det er lydsporet til første første tur på byen i ny skinnjakke, og til nachspielet etterpå, enten om du er lykkelig fordi du fikk klina med den vakreste på dansegulvet, eller depper fordi du ikke turte danse. Metteson er store følelser, og sender tankene til åpent hav og turer i kabrioleten langs kysten.

Nå står EP’en «Convince me» på trappene, som forsøker fylle et lite format med så mye følelser, kraft og glede som mulig. «Convince me» er en konsentrasjon av all den energien og de bølgedalene man opplever i 20-åra, og for Metteson er det er slutten på en lang bryggeperiode for musikkprosjektet, og champagnekorken som skyter ut og starter festen for det som kommer til å bli en stor musikalsk artistreise!

Metteson-6_edited.jpg
 
DoR.jpg

Daughters of Reykjavík (IS)

Daughters of Reykjavík (Reykjavíkurdætur) (IS) er et kvinnelig hiphop-kollektiv med base i Reykjavík. Bandet består av ti medlemmer og er kjent for sine dynamiske tekster og energiske sceneopptredener. De har hatt stor innvirkning på musikkscenen på Island siden de første gang trådte inn på scenen i 2013. Det tok ikke lang tid før de også begynte å få oppmerksomhet i utlandet og etter en meget overbevisende forestilling på Iceland Airwaves-festivalen i 2015, har de holdt konserter på festivaler over hele kontinentet blant dem FiB i Spania, Trans Musicales i Frankrike og på Roskildefestivalen i Danmark.

 

Jonathan Bree (NZ)

JonathanBree.jpg
 
 
Whammyboy.jpg

Whammyboy

Bak artistnavnet Whammyboy står 23-åringen Noah Johansen fra Moss. Med sin drømmende space pop har artisten, som så langt bare to gitt ut to singler, allerede rukket å markere seg. Whammyboy er én av artistene P3 har mest troen på i 2021 både nasjonalt og internasjonalt.

Whammyboys drømmende univers med svevende lydbilder, catchy hooks og energiske uttrykk, gir deg musikk inspirert av de beste elementene fra artister som MGMT, Tame Impala og Empire of The Sun.

I juni løpet av slipper han sin andre singel «Like We Used To», en låt om nostalgien rundt det å være nyforelsket.

Jaga jazzist

Det er nå 25 år siden Jaga Jazzist debuterte med albumet «A Livingroom Hush» – et album som ble kåret til ‹årets beste jazzalbum› av BBC og som skapte sjangerforvirring her til lands med sin fusion av jazz, progrock og elektronika.

Siden har de utgitt flere album, sist «Startfire» i 2015, og høstet mangfoldige priser og nominasjoner.

 

Nå er de altså endelig klare for å spille i Moss. Vi gleder oss!

JagaJazzist.jpg