top of page
Foto EC Richardsen_raster.png

Eva-Cecilie
Richardsen

Koreografi for Borzoi (utstilling/performance) Utøver Aslak Nygård (Meierifabrikken) 

Performancen varer i 15 minutter.

Møt opp i Henrich Gerners gate 10, portrommet inn til gamle Moss Bryggeri.

Fredag kl.14.00 og 15.00.

Lørdag kl.14.00, 14.30 og 15.00.

Eva-Cecilie Richardsen har laget et VELDIG fint nytt verk til LYSE NETTER 23 – en koreografisk utstilling/intervensjon med danser Aslak Aune Nygård (Carte Blanche) som vises i loftet på den gamle margarinfabrikken i Møllebyen. Altså, virkelig fint – gled dere!

Eva-Cecilie Richardsen er utdannet i dans fra Kunsthøgskolen i Oslo, der hun våren 2016 avsluttet sin doktorgrad: «Exhibiting Choreography – exploring transmission across disciplines and discourses».

 

Richardsen har skapt og produsert over 30 forestillinger siden 1997.

Verket Koreografi for Borzoi er et forarbeid og en skisse til et større koreogxrafisk prosjekt som Richardsen skal utvikle i Moss høsten 2023 - våren 2024.  

En serie koreografiske intervensjoner vil finne sted i forlatte bygg og tomme rom i Møllebyen. Bygg som venter på riving, restaurering eller gjenoppbygging er som «ikke-steder» å regne. De representerer en type mellomrom, i seg selv og som utilgjengelige lommer tida - som prosjektet vil løfte frem. Gjennom kunstneriske strategier ser prosjektet på hva som både løsriver, stykker opp og samler oss, på hva som skaper minner, synlighet og sammenheng.  

 

Takk til:

Fauna Eiendom ved Rasmus Os

House of Foundation ved Martin Sørhaug

Norsk Kulturråd

Lysenetter ikon6.png
Lysenetter ikon5.png
bottom of page