top of page
Rickmann__raster.png

Daisy Rickman (UK)
Incredible Guitar Strings' Day - Lyse Netter lørdag 10. juni!

Daisy er en naturgave av de sjeldne. Hun plukker opp det ene instrumentet etter det andre, og gjør det til sitt – med nydelig, delikat intuisjon, varhet og respekt, uten at det fratar henne evne eller vilje til å dra av sted på de mest spektakulære utflukter – enten det er på håndtromme, gitar eller med stemmen hennes. Hun sies å kunne snakke direkte med naturen, og har som Obelix fått en solid dose av training da hun ramla i gryta hos sine hengivne kunstnerforeldre i dypeste hippie-Cornwall, nærmere bestemt i fiskerlandsbyen Mousehole – nede på tuppen – nesten så langt sør du om mulig kan komme på Englands vakreste sydspiss.

Daisy har tross sin unge alder allerede gjort de nydeligste covers, av Bert Jansch/Anne Briggs, Nick Drake og Sandy Denny, og kunne vanskelig skjule sin begeistring da vi nevnte Mike Herons ankomst.

Daisy har vært her én gang før, da the Nikolaisens åpnet sitt studio, og har siden den gang blant annet rukket å spille support for (Lyse Netter-aktuelle) The Brian Jonestown Massacre.

Men nå, i en verden hun virkelig hører hjemme i, gleder vi oss stort til å høre henne fremføre nye og gamle skatter, med sin særegne personlighet, sensitivitet og hellighet. Det er sjeldent å finne, slike unge mennesker med rent fokus av gammel musikalsk sjel og tidløs kvalitet i 2023! Anbefales!

Lysenetter ikon6.png
Lysenetter ikon5.png
bottom of page