Steven Wilson Quartet

Steven Wilson Quartet er et band som består av Martin Steffensen, Svein Erik Martinsen Ånestad, Morten Solnørdal Urfjell og Steven Wilson. Steffensen og Wilson er tidligere medlemmer i Superfamily, Ånestad anses som en av Norges beste jazz/blues-gitarister og trommis Urfjell er kjent for å ha en unik sound hvor han kombinerer New Orleans funk, jazz og rock. Kvartetten holder for tiden på med å fininnstille materialet sitt for liveopptredener og innspillinger

 

Jonathan Bree

Vi er veldig glad for å kunne annonsere at Jonathan Bree fra New Zealand vil spille på Lyse Netter i 2020.

Jonathan Bree er kjent for melodiske komposisjoner der han crooner om moderne liv og kjærlighet tungt orkestrert med ekte strykere, horn, celeste og sopranvokal. Arrangementene hans henter tydelig innflytelse fra orkestrisk pop fra en svunnen tid (Lee Hazlewood & Nancy Sinatra), men mange av sangene dypper inn og ut av avantgarden på en måte som også er utpreget moderne.

Han har utgitt tre album under eget navn, sist «Sleepwalking» fra 2018, men har en fortid også i bandet The Burnettes og har blant annet samarbeidet med Princess Chelsea.